Sådan ryddes din Bing-søgehistorik

Bing gemmer og bruger din søgehistorik til at personalisere dine resultater. Og rydning af historikken i din webbrowser berører ikke historikken, der er gemt på Bing selv, hvilket sandsynligvis kommer fra flere enheder, du bruger. Du kan dog rydde den historie.

Inden vi går for langt ind i det, skal du vide, at de fleste større søgemaskiner og sociale websteder gemmer resultater som dette - det er ikke bare en ting fra Bing. Google gemmer dine resultater, og det gør Facebook også. De gør dette, hvis du er logget ind på tjenesten, men også ved hjælp af IP-adressen på den enhed, du søger fra, sammen med cookies, der er gemt på dine enheder. Og det er ikke nødvendigvis en dårlig ting. Sådan bliver søgeresultaterne bedre skræddersyet til dine behov.

Når det er sagt, hvis du ikke er fortrolig med, at søgehistorikken er derude, kan du rydde den - uanset om du rydder det hele eller bare individuelle poster, vil du helst ikke blive gemt. Sådan gør du.

Sådan ryddes din Bing-søgehistorik

Din historie for alle de ting, du søger efter ved hjælp af Bing, gemmes på din Microsoft-konto, så gå videre til din Microsoft-kontos privatlivsindstillinger, og log ind.

Efter login har du vist din kontos dashboard til beskyttelse af personlige oplysninger. Rul lidt ned til sektionen "Søgehistorik", og klik derefter på knappen "Vis og ryd søgehistorik".

Dette åbner fanen "Aktivitetshistorik" i dit dashboard og sætter fokus på dine tidligere søgninger. Hvis det, du vil gøre, er at rydde hele din søgehistorik, kan du bare klikke på linket "Ryd aktivitet" øverst til højre på din søgeliste.

Du bliver bedt om at bekræfte din handling. Hvis du vil slette hele din søgehistorik, skal du gå videre og klikke på knappen "Ryd".

Hvis du ikke vil slette alt, kan du også rulle ned for at se din søgehistorik.

Under hver enkelt søgepost bemærker du to links, klik på "Slet" for at slippe af med det søgeresultat.

Og det er stort set alt, hvad der er til det.

Men hvis du finder ud af, at du bruger Bing og kommer til at rydde din historie en gang imellem, kan du overveje at bruge privat browsing, så søgninger ikke gemmes i første omgang.

RELATERET: Sådan aktiveres privat browsing på enhver webbrowser

Sådan ryddes andre Microsoft-relaterede datatyper

Sammen med søgehistorikresultater gemmer Microsoft mange andre data fra ting, du gør, mens du er logget ind på din konto, som f.eks. Apps og tjenester, du har brugt, Cortana stemmesøgninger og Edge-browsinghistorik. Alle disse ting kan slettes fra dit privatlivs dashboard på samme måde som din søgehistorik.

På fanen Aktivitetshistorik i dit dashboard kan du se en liste over de data, der er knyttet til din Microsoft-konto, i afsnittet "Udforsk dine data" til venstre. Klik på en af ​​mulighederne her for at udforske dem.

Sletning af poster for hver type er nøjagtigt det samme som at slette søgehistorik. Når du finder en dataindtastning, som du ikke længere ønsker, skal du klikke på "Slet" -linket under den.

Hvis du vil slippe af med hver enkelt post på den liste, du ser, skal du blot klikke på linket "Ryd aktivitet" øverst til højre.

Som en sikkerhedsfunktion kan du ikke slette hver enkelt post, hvis du gennemser indstillingen "Alle datatyper" (som inkluderer alt). Så hvis du ønsker at rense alt fra din konto, skal du klikke på "Ryd aktivitet" fra hver sektion individuelt.