Sådan fjerner du blokering af nogen på Instagram

Når du blokerer nogen på Instagram, ser du ikke længere vedkommendes indlæg, og han eller hun vil heller ikke kunne interagere med din profil. Hvis du nogensinde vil vende denne beslutning, kan du til enhver tid fjerne blokeringen af ​​nogen på Instagram.

Fjern blokering af nogen fra hans eller hendes Instagram-profil

Den nemmeste måde at fjerne blokering af nogen er ved at besøge personens Instagram-profil. Dette fungerer, uanset om du bruger Instagram-appen til iPhone eller Android eller Instagram på nettet.

Selv hvis du har blokeret nogen, kan du stadig søge efter deres profil og besøge den når som helst. Så åbn først den profil, du vil fjerne blokeringen.

RELATERET: Sådan blokeres nogen på Instagram

I stedet for knappen "Følg" eller "Følger" kan du se knappen "Fjern blokering"; tryk på det.

Tryk på "Fjern blokering" igen i bekræftelsesfeltet.

Instagram fortæller dig derefter, at profilen er blokeret, og du kan til enhver tid blokere den igen; tryk på "Afvis." Du kan stadig ikke se nogen indlæg på den pågældende persons profil, før du stryger ned for at opdatere siden.

Fjern blokering af nogen i dine Instagram-indstillinger

Hvis du ikke kan huske Instagram-håndtaget for en person, du har blokeret, eller det er ændret, kan du få adgang til en liste over alle de profiler, du har blokeret fra siden Indstillinger på din Instagram-profil.

For at gøre dette skal du åbne Instagram-appen og derefter trykke på dit profilikon i nederste værktøjslinje.

Tryk derefter på menuknappen med tre linjer i øverste højre hjørne af din profil.

Tryk på "Indstillinger".

Vælg "Privatliv" i "Indstillinger".

Til sidst skal du trykke på "Blokerede konti".

Du får nu vist en liste over alle profiler, du har blokeret. For at fjerne blokering af en person skal du trykke på "Fjern blokering" ved siden af ​​den konto.

Bekræft din handling ved at trykke på "Fjern blokering" igen i popup-vinduet.

Du kan nu se personens indlæg og historier i dit feed igen. Hvis der er flere mennesker, du vil fjerne blokeringen, skal du blot gentage processen.

Hvis du foretrækker det, kan du også fjerne blokering af nogen, men slå deres indlæg og historier fra for at skjule dem fra dit Instagram-feed.

RELATERET: Sådan dæmpes nogen på Instagram