Sådan kontrolleres, om nogen har blokeret dig på Instagram

Instagram giver dig ikke besked, når nogen blokerer dig. Hvis du har en nagende mistanke om nogen, som du ikke har hørt om i et stykke tid, kan du her kontrollere, om de har blokeret dig på Instagram.

Du kan muligvis finde nogle tredjepartsværktøjer, der annoncerer, at de giver dig besked, når nogen blokerer dig, men de fungerer næsten aldrig.

Så hvad gør det? Noget godt gammeldags detektivarbejde. Følg de næste trin for at udlede, om du er blevet blokeret på Instagram.

Lad os starte med at søge. Åbn Instagram-appen på dit iPhone- eller Android-håndsæt, og tryk derefter på ikonet "Søg" for at gå til siden "Udforsk".

Her skal du trykke på "Søg" -linjen. Prøv at søge efter personens Instagram-kontohåndtag. Hvis du ikke kan finde brugeren, kan det betyde, at vedkommende har blokeret dig.

En sikker måde at vide, om du er blevet blokeret, er ved at finde vej til deres profilside i Instagram-appen. Nu kan du helt klart ikke komme der fra søgning.

Men du kan gøre det fra gamle kommentarer eller fra en Instagram DM-samtale. Hvis du kan se deres Instagram-håndtag eller deres ikon, skal du trykke på det. Denne handling åbner deres profil.

Hvis Instagram nu siger noget som "Denne konto er privat", betyder det bare, at de skiftede til en privat konto, og de fjernede dig som tilhænger. Du kan prøve at følge dem igen for at komme i deres gode nåde.

Men hvis Instagram-appen siger noget i retning af "Ingen indlæg endnu", og det ikke viser profilens bio- eller tilhængeroplysninger, betyder det, at du er blokeret. Det viser måske også et banner, der siger "Bruger ikke fundet."

Du kan også bekræfte dette ved at besøge personens Instagram-profil på internettet. Hvis du husker deres Instagram-id, skal du tilføje det til slutningen af ​​linket "www.instagram.com/(username)".

Hvis Instagram fortæller dig, at siden ikke findes, har de muligvis blokeret dig, eller de har måske slettet deres profil.

Et stykke information er muligvis ikke nok til at skelne, men hvis du fulgte alle ovenstående trin, og du ikke kunne få adgang til deres profil, betyder det sandsynligvis, at du er blevet blokeret.

Hvis du vil være rigtig sikker, kan du bede en ven om at søge efter deres Instagram-håndtag. Hvis din ven kan få adgang til deres profil (hvad enten det er offentlig eller privat), og du ikke kan, det er ret klart, at du er blevet blokeret.

Vil du give dem en smag af deres egen medicin? Du kan også blokere nogen på Instagram.

RELATERET: Sådan blokeres nogen på Instagram