Sådan logger du ud af din Netflix-konto på hver enhed, der bruger den

Hvis du nogensinde har logget ind på din Netflix-konto på en anden persons enhed eller har ladet den være logget ind på en enhed, du ikke længere bruger, ved du, hvor irriterende den kan være - især hvis en anden ser shows på din konto og sparker dig i gang . Sådan logger du ud af alle Netflix-sessioner med en enkelt knap.

For at gøre dette fra en webbrowser skal du først besøge Netflix.com og klikke på din profil i øverste højre hjørne, klikke på “Din konto”.

På den næste skærm skal du rulle ned til Indstillinger og klikke på "Log ud af alle enheder".

Klik nu på "Log ud", og din Netflix-konto logges ud af alle enheder.

For at opnå det samme ved hjælp af iOS- og Android-apps skal du først åbne appen og derefter trykke på ikonet i øverste venstre hjørne.

Når ruden glider, åbnes, rul ned til og tryk på "Konto".

Rul derefter ned og tryk på "Log ud af alle enheder".

Til sidst skal du trykke på "Log ud" og du er færdig.

Der er et par advarsler, du skal være opmærksom på, når du gør dette. For det første, som det står, kan det tage op til 8 timer, før ændringen træder i kraft på alle enheder. Denne metode logger også ud fra alle enheder, inklusive din egen - så du bliver nødt til at logge ind på hver eneste enhed, du vil bruge med din Netflix-konto.