Sådan slettes et Facebook-indlæg

Facebook, som et socialt netværk, er lidt vanvittigt. Du interagerer med hundredvis af mennesker på samme tid; din vigtigste forbindelse er, at du sandsynligvis har mødt dem mindst én gang. Medmindre du har din side låst, kan alle fra din “psykiske” tante til dine gymnasiekammerater veje ind på alt, hvad du siger.

RELATERET: Sådan vises eller skjules Facebook-indlæg for bestemte mennesker

Måske har du sendt noget og indset, at det ikke var hvad du skulle råbe til alle på din udvidede kontaktliste, eller måske vil du bare fjerne nogle dårlige fotos fra, da du troede, at bleget blondt hår med en lyserød fryns var højden af mode. Uanset årsagen er det her, hvordan du fjerner et indlæg fra din Facebook-side.

Facebook er virkelig konsistent på tværs af alle enheder, så den samme metode fungerer på internettet og mobilapps. Gå til Facebook, og find det indlæg, du vil fjerne. Klik eller tryk på pilen nedad i øverste højre hjørne af indlægget.

Vælg Slet i den menu, der vises.

Endelig skal du klikke eller trykke på Slet igen i bekræftelsesdialogen.

Indlægget fjernes nu fra din tidslinje såvel som dine venners nyhedsfeeds. Selvom indlægget er blevet delt af dine venner; det linkede indlæg på deres side vil ikke være tilgængeligt for deres venner fremover.

Husk, dette beskytter dig ikke mod kopiering og indsættelse, skærmbilleder eller andre måder, som folk kan optage indlæg på; når du først har sendt det online, er der en chance for, at det bliver optaget et eller andet sted.