Sådan ser du din underretningshistorik i Android

Meddelelser er en nøglekomponent i smartphones, så det kan være irriterende, hvis du ved et uheld skubber en væk, før du læser den. Introduktion i Android 11 er "Notifikationshistorik" en logbog over enhver underretning, du har afvist. Sådan bruges det.

Notifikationshistorik-funktionen er ikke aktiveret som standard. Når det er tændt, vil det føre en logbog over hver meddelelse, der blev afvist i løbet af de sidste 24 timer. Dette inkluderer systemmeddelelser og alarmer, der dukkede op og forsvandt alene.

RELATERET: De bedste nye funktioner i Android 11, tilgængelig nu

Stryg ned fra toppen af ​​skærmen på din Android-telefon eller -tablet (en eller to gange afhængigt af producenten af ​​din enhed), og tryk derefter på ikonet "Gear" for at åbne menuen "Indstillinger".

Vælg indstillingen "Apps og underretninger" i menuen.

Tryk derefter på "Underretninger".

Vælg "Notifikationshistorik" øverst på skærmen.

Til sidst skal du tænde kontakten øverst på skærmen for "Brug notifikationshistorik."

Loggen vil først være tom, men den begynder at gemme meddelelser, når du har aktiveret funktionen. Når meddelelser vises i loggen, vil du trykke på dem føre dig til den tilknyttede app, ligesom en almindelig underretning.

Næste gang du ved et uheld fjerner en underretning, kan du besøge dette afsnit for at se, hvad det var!