Sådan afmeldes en YouTube-kanal

YouTube har indhold på næsten alle tænkelige emner, og mens nogle kanaler er værd at trykke på abonnementsknappen, er andre simpelthen ikke. Hvis du har abonneret på YouTube-kanaler, som du ser længere, kan du afmelde dig ved at følge disse trin.

Hvis dit videofeed er mættet, foretrækker du måske at prøve YouTubes Watch Later-funktion, før du beslutter at reducere dine kanalabonnementer. Dette hjælper med at oprette en personlig afspilningsliste med videoer, du rent faktisk vil se, snarere end at lade YouTube beslutte selv.

RELATERET: Sådan bruges Se senere på YouTube

Afmelding fra YouTube-kanaler på nettet

Som et Google-produkt bruger YouTube din Google-konto til at vedligeholde en personlig liste over kanalabonnementer, videoanbefalinger og mere.

Hvis du vil afmelde dig en YouTube-kanal på nettet, skal du først logge ind på din Google-konto. Når du er logget ind, er der et par metoder, du kan bruge til at afmelde dig en kanal.

Fra Channel Landing Page

En liste over dine mest populære YouTube-kanalabonnementer er angivet under afsnittet "Abonnementer" i menuen til venstre. Hvis du vælger en af ​​kanalerne, der er anført her, kommer du til kanalens landingsside og giver dig et overblik over de videoer, afspilningslister og anden tilgængelig information, du kan se.

Hvis du abonnerer på en kanal, vil du se knappen "Abonneret" øverst til højre ved siden af ​​ikonet for underretningsadvarsler. Hvis du ikke abonnerer, vil denne knap sige "Abonner" i stedet.

For at afmelde dig kanalen skal du klikke på knappen "Tilmeldt".

YouTube beder dig om bekræftelse. Klik på "Afmeld" for at bekræfte, at du ønsker at afslutte dit abonnement på den kanal.

Når det er bekræftet, slutter dit abonnement på kanalen, og du skal stoppe med at modtage underretninger om det i dit feed. YouTube-algoritmen kan dog fortsat anbefale videoer fra kanalen fra tid til anden.

RELATERET: Hvordan fungerer YouTube-algoritmen?

Fra en indsendt video

Du kan også hurtigt afmelde en YouTube-kanal fra enhver video, der er indsendt af den pågældende kanal. Knappen "Tilmeldt" er placeret til højre for kanalnavnet under selve videoen på YouTube-videosiden.

Hvis du klikker på denne knap, udføres den samme handling som knappen "Tilmeldt" på kanalsiden. YouTube vil bede dig om bekræftelse - klik på "Afmeld" for at bekræfte og fjerne abonnementet på den kanal fra din konto.

Brug af YouTube-abonnementslisten

Hvis du ikke ved, hvilke kanaler du abonnerer på i øjeblikket, eller hvis du ønsker at afmelde dig flere kanaler på én gang, kan du bruge abonnementslisten.

For at få adgang til dette skal du klikke på "Abonnementer" i YouTubes venstre menu.

Herfra skal du klikke på knappen "Administrer" øverst til højre i nærheden af ​​dit kontoikon og YouTube-underretninger.

En liste over dine aktive abonnementer vil være synlig på næste side. For at afmelde dig skal du klikke på knappen "Tilmeldt" ud for en af ​​disse kanaler.

Som med de andre metoder beder YouTube om bekræftelse på, at du rent faktisk ønsker at afmelde dig. Vælg "Afmeld" for at bekræfte.

Når det er bekræftet, fjernes abonnementet. Du kan derefter gentage dette trin for andre kanaler på denne liste, hvis du ønsker det.

Afmelding fra YouTube-kanaler i YouTube-appen

Du foretrækker muligvis at afmelde YouTube-kanaler ved hjælp af YouTube-appen på Android, iPhone eller iPad. Ligesom YouTube på nettet kan du afmelde dig fra en kanals destinationsside, fra en video, der er indsendt af den pågældende kanal, eller fra din liste over kanalabonnementer.

Som før kræver afmelding, at du først er logget ind på din Google-konto på din Android- eller Apple-enhed. Hvis du er logget ind på flere Google-konti på din enhed, skal du trykke på kontoikonet øverst til højre og derefter vælge dit navn i menuen "Konto" for at skifte mellem dem.

Fra en kanallandingsside

Du kan se en liste over indsendte videoer, afspilningslister og anden information for en kanal fra dens hovedkanalområde.

Ligesom webversionen af ​​YouTube-grænsefladen skal du kunne se ordet "Tilmeldt" synligt under kanalnavnet og antallet af abonnenter under fanen "Start" for den kanal.

Tryk let på denne knap for at afmelde dig kanalen.

YouTube beder om bekræftelse - tryk på knappen "Afmeld" for at bekræfte.

Når det er bekræftet, fjernes dit abonnement på den kanal fra din konto.

Fra en indsendt video

Hvis du ser en video indsendt af en kanal, kan du hurtigt afmelde selve kanalen ved hjælp af en proces, der svarer til metoderne vist ovenfor.

Under en afspilningsvideo i YouTube-appen er der relevant information om videoen og selve kanalen, inklusive kanalnavnet. Hvis du abonnerer på en kanal, vises knappen "Tilmeldt" til højre for kanalnavnet. Tryk let på denne knap for at afmelde dig.

Tryk på "Afmeld" for at bekræfte.

Dit abonnement på den kanal slutter straks efter at du har bekræftet dit valg.

Brug af YouTube-abonnementslisten

Menuen i bunden af ​​YouTube-appen giver dig mulighed for at skifte mellem dit eget videobibliotek (viser din YouTube-visningshistorik), YouTube-kontounderretninger samt en liste over dine kanalabonnementer under afsnittet "Abonnementer".

Tryk på ikonet "Abonnementer" for at se din YouTube-abonnementsliste.

Dette viser en liste over videoer, vist i den rækkefølge, de blev sendt i, med de seneste videoer øverst. En liste over kanalabonnementer er synlige som ikoner i karrusellen øverst i menuen.

Du kan trykke på et af disse kanalikoner for kun at se de videoer, der er indsendt af den kanal.

Hvis du vil afmelde dig, skal du trykke på menupunktet med tre prikker ud for titlen på en video, der er indsendt af den kanal, du ønsker at afmelde.

Derfra skal du trykke på "Afmeld".

Bekræft dit valg ved at trykke på indstillingen "Afmeld", der vises.

Når du har bekræftet dit valg, slutter dit abonnement på kanalen, og kanalen (sammen med alle indsendte videoer) fjernes fra abonnementslisten.