Sådan fabriksindstiller du din PlayStation 4

Hvis du planlægger at sælge din PlayStation 4, kan du nulstille den ved at deaktivere din PSN-konto og slette alle filerne på konsollen for at sætte den tilbage i fabriksstand.

RELATERET: HTG gennemgår PlayStation 4: Når en konsol bare er en (god) konsol

Der er kun et par ting, du skal gøre for at slette din PlayStation 4. Du skal først deaktivere din PSN-konto fra konsollen, så den nye ejer kan logge på ved hjælp af sin egen konto, og derefter bliver du nødt til at Tør alt af harddisken, hvilket vil sætte softwaren tilbage i en tilstand, som den var, da du første gang trak PS4 ud af kassen for første gang.

Trin et: Deaktiver din PSN-konto

Deaktivering af din PSN-konto fra din PS4 sletter ikke din PSN-konto fuldstændigt - det adskiller bare din konto med den specifikke PS4. Det ligner lidt at slå Find min iPhone fra og logge ud af iCloud på en iPhone, som du sælger.

Fra hovedskærmen på din PS4 skal du trykke på "Op" på controlleren, så får du vist dine seneste meddelelser.

Tryk på "Højre" på din controller, indtil du kommer til "Indstillinger". Vælg det.

Rul ned, og vælg "PlayStation Network / Account Management".

Vælg "Aktivér som din primære PS4".

På det næste skærmbillede kan "Deaktiver" muligvis være nedtonet, hvilket teknisk set betyder, at din konto allerede er deaktiveret, men bare for at være helt sikker på, kan du aktivere den og derefter deaktivere. Der har været mange historier, hvor sælgere mener, at de har deaktiveret deres konto, men den nye ejer ikke kunne logge ind, fordi sælgers konto stadig var der, så dobbelttjek dette ved at vælge "Aktivér" på denne skærm.

Klik på “OK”, når det er gjort.

Vælg "Aktivér som din primære PS4" igen.

Vælg "Deaktiver".

På det næste skærmbillede skal du vælge “Ja” for at bekræfte denne handling.

Klik på “OK”, når det er gjort.

PS4 genstarter, så du bliver nødt til at trykke på PS-knappen på controlleren for at komme tilbage til hovedmenuen.

Derefter skal du vælge din brugerkonto (som er forskellig fra en PSN-konto).

Derefter bringes du tilbage til hovedmenuen.

Trin to: Tør din PS4

Nu hvor din PSN-konto er deaktiveret på din PS4, kan du helt slette konsollen, som sletter alt fra den og sætter den tilbage i fabriksstand.

Fra hovedmenuen på din PS4 skal du trykke på "Op" på controlleren, så får du vist dine seneste meddelelser.

Tryk på "Højre" på din controller, indtil du kommer til "Indstillinger". Vælg det.

Rul helt ned, og vælg "Initialisering".

Vælg "Initialiser PS4".

Du har to muligheder: "Hurtig" eller "Fuld". En hurtig initialisering er netop det - den tørrer hurtigt alle data, men ikke meget sikkert. Så nogen med specialiseret software kunne gendanne nogen af ​​disse data.

En fuld initialisering sletter alle data sikkert og forhindrer andre i at gendanne dataene. Denne proces kan dog tage flere timer. Det er bedst at vælge den fulde initialisering.

Når du har valgt en, skal du vælge "Initialiser" for at bekræfte handlingen.

Tryk derefter på "Ja" på det næste skærmbillede for at bekræfte igen.

Din PS4 genstarter, og processen begynder. Igen vil dette tage mindst et par timer, selvom det siger, at der er mindre tid tilbage i starten.

Når den er færdig, vises installationsvejledningen på skærmen, hvor den beder dig om at slutte din PS4-controller til konsollen ved hjælp af et USB-kabel.

På dette tidspunkt kan du slukke for konsollen ved at trykke på tænd / sluk-knappen på PS4-enheden, indtil den bipper. Derfra skal du tage stikket ud, pakke det op og forberede det til salg.