Sådan skjules NVIDIAs GeForce Experience In-Game Overlay-ikoner og Alt + Z-underretning

Den seneste version af NVIDIAs GeForce Experience-software bringer et nyt "Share" -overlay i spillet, der erstatter den gamle "ShadowPlay" -funktion. Installer GeForce Experience 3.0, log ind, og du vil se en “Tryk på Alt + Z for at dele din gameplay” pop op og ikoner i nederste højre hjørne af skærmen hver gang du starter et spil.

Hvad er ikonerne og meddelelsen til?

RELATERET: Sådan indstilles dine pc-spil 'Grafikindstillinger uden anstrengelse

Disse ikoner vises på din skærm, når NVIDIA Share-funktionen optager dit gameplay. Som standard optager det altid dit gameplay til funktionen “Øjeblikkelig afspilning”.

NVIDIAs “Instant Replay” -funktion gemmer automatisk de sidste fem minutter af din gameplay i en buffer. Du kan øge eller mindske antallet af minutter, det sparer, hvis du vil. Når du spiller et spil, og der sker noget sejt, kan du åbne overlayet, klikke på "øjeblikkelig afspilning" og klikke på "Gem" for at gemme det i en fil på din computer. Hvis du ikke beder GeForce Experience om at gemme din gameplay, gemmes intet nogensinde på din harddisk, og den midlertidige buffer kasseres.

Med andre ord fungerer dette ligesom den automatiske gameplayoptagelsesfunktion på PlayStation 4 og Xbox One-konsollerne.

Dette er ikke den eneste måde at optage gameplay på. Du kan deaktivere Instant Replay og derefter åbne overlayet for kun at bruge "Record" -funktionen, når du manuelt vil optage noget. Selvom du deaktiverer underretningen og ikonerne, kan du stadig trykke på Alt + Z for at få vist og bruge Del overlay til enhver tid.

Sådan skjules Alt + Z-underretningen

For at skjule pop op-meddelelsen "Tryk på Alt + Z for at dele din gameplay" og forhindre, at den vises, hver gang du starter et spil, skal du bruge del-overlayet.

Tryk på Alt + Z for at åbne Del overlay. Dette fungerer, selv når du ikke er i et spil - overlayet vises over dit Windows-skrivebord. Klik på det tandhjulsformede "Indstillinger" -ikon i højre side af overlayet.

Rul ned til afsnittet "Meddelelser", og klik på det.

Indstil meddelelsen "Åbn / luk delingsoverlay" til "Fra". Du kan derefter lukke overlayet ved at klikke på “x” øverst på skærmen. Meddelelsen vises ikke, når du starter et spil i fremtiden.

Sådan skjules overlay-ikonerne

Hvis du ikke vil se ikonerne, har du et par muligheder. Du kan enten deaktivere Instant Replay helt eller lade Instant Replay være aktiveret og skjule overlay-ikonerne.

Valgmulighed 1: Deaktiver instant replay

Du bliver nødt til at kontrollere disse ikoner fra "Del" -overlayet. For at starte det skal du trykke på Alt + Z. Du kan også åbne GeForce Experience-applikationen og klikke på ikonet "Del" til venstre for dit navn.

Funktionen "Øjeblikkelig afspilning" er den eneste funktion til optagelse af gameplay, der er aktiveret som standard. Hvis du ikke vil bruge Instant Replay, kan du deaktivere det. Dette får også ikonerne til at forsvinde.

For at deaktivere Instant Replay skal du klikke på ikonet "Instant Replay" i overlayet og vælge "Sluk".

Hvis du har aktiveret andre GeForce Experience-optagefunktioner, skal du muligvis deaktivere dem herfra, før ikonerne forsvinder.

Du får vist meddelelsen "Øjeblikkelig afspilning er nu slået fra" øverst til højre på skærmen. Ikonerne forsvinder straks, hvis du styrer denne indstilling inde i et spil.

GeForce Experience vil huske denne ændring, så du behøver ikke foretage denne ændring igen for hvert enkelt spil. Øjeblikkelig afspilning deaktiveres hele systemet, indtil du genaktiverer det.

Tryk på Alt + Z for at lukke overlayet og genoptage afspilningen uden at ikonerne kommer i vejen.

Valgmulighed 2: Deaktiver statusoverlay, efterlad øjeblikkelig genafspilning aktiveret

Hvis du gerne vil bruge Instant Replay eller en anden optagefunktion uden disse ikoner på skærmen, kan du.

For at gøre det skal du åbne overlayet med Alt + Z og derefter klikke på det tandhjulsformede "Indstillinger" -ikon i højre side af skærmen. Vælg “Overlays” i den menu, der vises.

Vælg "Statusindikator" overlay, og klik på "Fra". Ikonerne i nederste højre hjørne af din skærm forsvinder straks, selvom du har øjeblikkelig afspilning eller en anden GeForce Experience-optagefunktion aktiveret.

Du kan nu spille spil uden disse altid ikoner på skærmen.