Sådan fabriksnulstilles din Nintendo 3DS

Der kan komme et tidspunkt, hvor du muligvis skal fabriksindstille din Nintendo 3DS. Måske slipper du af med det, eller måske vil du bare have en ny start. Uanset hvad er det en nem proces. Sådan gør du det.

Trin et: Sørg for, at det er forbundet til Wi-Fi

Hvis du har tilsluttet dit Nintendo Network ID til din 3DS, skal du først sørge for, at enheden er tilsluttet internettet, før du kan nulstille den fra fabrikken, så NNID kan fjernes fra 3DS.

RELATERET: Sådan får du din Nintendo 3DSs batteri til at vare længere

Således, hvis du ikke har et NNID logget ind på din 3DS, behøver du faktisk ikke bekymre dig om dette trin. Men hvis du gør det, skal du først sikre dig, at det er tilsluttet.

Det gør det automatisk, når du prøver at nulstille systemet, men du kan også gøre det på forhånd ved at springe ind i menuen Indstillinger (det er skruenøgleikonet på listen over installerede spil og apps) og vælge "Internetindstillinger."

Trin to: Fabriksindstilling

Når du er sikker på, at den er tilsluttet Wi-Fi, er det tid til at nulstille den til fabriksindstillingerne. Start med at springe ind i menuen Indstillinger - det er skruenøgleikonet på nederste startskærm.

Herfra skal du trykke på "Andre indstillinger."

Rul hele vejen over til den sidste skærm, og vælg "Format systemhukommelse."

Det spørger, om du er klar til at oprette forbindelse til internettet. Tryk på "OK".

Det vil tage et par sekunder at oprette forbindelse, så præsentere dig med en advarsel for at fortælle dig, hvad der skal ske: alle data slettes. Hvis du er klar til at komme videre, skal du trykke på "Næste".

Denne skærm giver dig besked om, at Nintendo Network ID fjernes fra denne enhed. Tryk på "Næste".

Den sidste skærm skal fortælle dig, at hvis du vil linke dit NNID til et nyt 3DS-system, skal du udføre en systemoverførsel. Hvis du er klar til at formatere systemet, skal du trykke på "Format".

Og det er det. Du kan nu opsætte din 3DS fra bunden eller sælge den til en anden at nyde.