Sådan blokeres tekstbeskeder fra et bestemt nummer på en iPhone

Nogle gange får du spam-beskeder på din telefon. Nogle gange er folk irriterende. Nogle gange skal du bare blokere for folk. Den gode nyhed er at gøre det på din iPhone er let.

Der er en lille smule ved at blokere numre på en iPhone: Det nummer, du vil blokere,  skal  gemmes i dine kontakter, da der ellers ikke er nogen måde at blokere et bestemt nummer på. Vi anbefaler, at du opretter en kontaktperson kaldet "Spam" (eller lignende) og tilføjer alle spammy-numre til det kontaktkort, så du ikke forstyrrer din kontaktliste.

Når du først har føjet dette nummer til dine kontakter, er der to måder at blokere det på. (Bemærk: dette blokerer opkald og tekster.)

Metode 1: Bloker en kontakt direkte fra meddelelsen

Hvis du har beskeden praktisk, er den nemmeste måde at blokere en bestemt afsender direkte fra selve meddelelsen.

Fra meddelelsen skal du trykke på "i" i øverste højre hjørne.

Tryk på personens navn i denne menu, og rul derefter helt ned til bunden af ​​skærmen.

 

Den sidste mulighed skulle lyde "Bloker denne opkaldsfunktion" Tryk på det, og derefter på "Bloker kontakt" for at bekræfte.

 

Boom. De er væk.

Metode to: Bloker nummeret manuelt

Hvis du ikke har en besked praktisk, kan du stadig blokere et nummer manuelt.

Åbn først menuen Indstillinger, og rul derefter ned, indtil du ser "Beskeder". Klik ind i den menu.

 

Cirka tre fjerdedele af vejen ned i denne menu er en post med titlen "Blokeret" under underafsnittet SMS / MMS. Tryk på det.

Alle blokerede numre vises her. For at tilføje en ny skal du trykke på "Tilføj ny".

Dette åbner din kontaktliste - søg bare efter det kontaktkort, der er knyttet til det nummer, du vil blokere, og tryk derefter på dets navn. Det vil øjeblikkeligt blokere dem.

 

Sådan afblokeres et nummer

Hvis du skifter hjerte, kan du nemt fjerne blokeringen af ​​brugere ved at springe tilbage til menuen Indstillinger og derefter rulle ned til "Beskeder".

 

Åbn menuen "Blokeret".

Tryk på "Rediger" i øverste højre hjørne.

Tryk på det røde ikon til venstre for personens navn, og bekræft derefter ved at trykke på "Fjern blokering" på højre side.

Bemærk: Du bliver nødt til at gøre dette for hver indstilling under kontaktens indtastning (arbejde, hjem osv.).