Sådan blokeres folk i Facebook Messenger

Mens du kan blokere nogen helt på Facebook, er det en ret dramatisk foranstaltning. I det væsentlige ophører din Facebook-konto med at eksistere for dem. Hvis du bare prøver at få en pause, kan du gøre dem uvenlige eller forhindre dem i at sende dig Facebook-beskeder, så de ikke kan kontakte dig privat. Sådan gør du.

RELATERET: Sådan blokeres nogen på Facebook

På hjemmesiden

Åbn en chat med den person, du vil blokere.

Klik på Gear-ikonet øverst til højre, og vælg Bloker meddelelser ...

Klik på Bloker meddelelser igen, og de kan ikke kontakte dig.

For at fjerne blokeringen af ​​dem skal du bare klikke på Gear-ikonet og derefter fjerne blokering.

I Facebook Messenger-appen

Åbn chatten med den person, du vil blokere, og tryk på vedkommendes navn øverst på skærmen.

Tryk på Bloker, og skift derefter Blokér beskeder til at slå til.

Hvis du vil fjerne blokeringen af ​​dem, skal du blot vende Block Messages for at skifte tilbage til off.