Sådan deaktiveres hurtig brugerskift på Windows 7, 8 eller 10

Hurtig brugerskift kan være praktisk, men kommer også med ulemper. Sådan deaktiveres det på alle versioner af Windows, hvis du vil.

Hurtig brugerskift giver brugerne mulighed for at logge ind på en computer, mens andre brugere stadig er logget ind. Selv om det giver den åbenlyse fordel, at de ikke tvinger andre brugere til at logge ud, før du kan logge ind med din egen konto, har det nogle ulemper. Så længe andre brugere er logget ind, bruger Windows ekstra ressourcer på dem - især hvis de har efterladt ressourceintensive apps eller baggrundstjenester aktive. Hvis andre brugere er logget ind, kan du heller ikke genstarte eller lukke pc'en uden at få dem til at logge ud eller risikere at miste åbne filer, de ikke har gemt. Hvis du har flere brugere på din pc, og du hellere ikke vil have hurtig brugerskift tilgængelig, skal du bare foretage en hurtig redigering af Windows-registreringsdatabasen eller den lokale gruppepolitiske editor.

Du skal bemærke, at dette hack ikke teknisk deaktiverer hurtig brugerskift. I stedet skjuler det alle de switch-brugergrænseflader, der findes i Start-menuen, login-skærmen og Task Manager. Når alle brugere har logget af deres brugerkonti, kan de ikke længere skifte til andre brugere ved hjælp af Windows-grænsefladen, hvilket til alle praktiske formål er det samme som at deaktivere funktionen.

Hjemmebrugere: Deaktiver hurtig brugerskift ved at redigere registreringsdatabasen

Hvis du har en Windows Home-udgave, skal du redigere Windows-registreringsdatabasen for at foretage disse ændringer. Du kan også gøre det på denne måde, hvis du har Windows Pro eller Enterprise, men føler dig mere komfortabel med at arbejde i registreringsdatabasen end Group Policy Editor. (Hvis du har Pro eller Enterprise, anbefaler vi dog, at du bruger den nemmere Group Policy Editor, som beskrevet i næste afsnit.)

Standardadvarsel: Registreringseditor er et kraftfuldt værktøj, og misbrug af det kan gøre dit system ustabilt eller endda ubrugeligt. Dette er et ret simpelt hack, og så længe du holder dig til instruktionerne, skal du ikke have nogen problemer. Når det er sagt, hvis du aldrig har arbejdet med det før, skal du overveje at læse om, hvordan du bruger Registreringseditor, før du kommer i gang. Og helt sikkert sikkerhedskopiere registreringsdatabasen (og din computer!) Inden du foretager ændringer.

RELATERET: At lære at bruge registreringseditoren som en professionel

For at komme i gang skal du åbne Registreringseditor ved at trykke på Start og skrive "regedit." Tryk på Enter for at åbne Registreringseditor og give den tilladelse til at foretage ændringer på din pc.

I registreringseditoren skal du bruge venstre sidepanel til at navigere til følgende nøgle:

HKEY_LOCAL_MACHINE \ SOFTWARE \ Microsoft \ Windows \ CurrentVersion \ Policies \ System

Dernæst skal du oprette en ny værdi inde i Systemnøglen. Højreklik på Systemtasten, og vælg Ny> DWORD (32-bit) værdi. Navngiv den nye værdi "HideFastUserSwitching."

Dobbeltklik på den nye HideFastUserSwitchingværdi for at åbne egenskabsvinduet. Skift værdien i feltet "Værdidata" fra 0 til 1, og klik derefter på "OK".

Du kan nu lukke Registreringseditor. Du bliver nødt til at logge ud af alle brugerkonti, der aktuelt er logget ind (eller genstarte pc'en) og derefter logge ind igen med de konti, du ønsker. Når du er logget ind, kan du teste ændringen ved at åbne Start-menuen og kontrollere, at muligheden for at skifte til andre brugere ikke længere er til stede.

For at vende ændringen skal du bare følge de samme trin og sætte HideFastUserSwitching værdien tilbage til 0 eller slette værdien helt.

Download vores One-Click Registry Hack

Hvis du ikke har lyst til at dykke ned i registreringsdatabasen selv, har vi oprettet to downloadede registreringsdatabasehacks, du kan bruge. Et hack deaktiverer hurtig brugerskift, og det andet aktiverer det igen og gendanner standardindstillingen. Begge er inkluderet i følgende ZIP-fil. Dobbeltklik på den, du vil bruge, klik på vejledningen, og genstart computeren.

Hurtigt brugerskift-hacks

RELATERET: Sådan laver du dine egne Windows-registerhacks

Disse hacks er egentlig bare System nøglen, fjernet til den HideFastUserSwitchingværdi, vi beskrev ovenfor, og derefter eksporteret til en .REG-fil. Kørsel af "Deaktiver hurtig brugerskift" -hack opretter HideFastUserSwitching værdien og indstiller den til 1. Kørsel af "Aktivér hurtig brugerskift (standard)" -hacket sletter værdien. Og hvis du kan lide at fikle med registreringsdatabasen, er det værd at tage sig tid til at lære at lave dine egne registreringshacks.

Pro- og Enterprise-brugere: Deaktiver hurtig brugerskift med den lokale gruppepolitiske editor

RELATERET: Brug af gruppepolitisk editor til at finjustere din pc

Hvis du bruger Windows 10 Pro eller Enterprise, er den nemmeste måde at deaktivere hurtig brugerskift ved hjælp af Local Group Policy Editor. Det er et ret stærkt værktøj, så hvis du aldrig har brugt det før, er det værd at tage lidt tid på at lære, hvad det kan gøre. Også, hvis du er på et virksomhedsnetværk, skal du gøre alle en tjeneste og først kontakte din administrator. Hvis din arbejdscomputer er en del af et domæne, er det sandsynligvis også en del af en domænegruppepolitik, der alligevel erstatter den lokale gruppepolitik.

I Windows 10 Pro eller Enterprise skal du trykke på Start, skrive gpedit.msc og trykke på Enter.

I den lokale gruppepolitikredigerer i venstre rude skal du bore ned til Computerkonfiguration> Administrative skabeloner> System> Logon. Til højre skal du finde indstillingen "Skjul indgangspunkter til hurtig brugerskift" og dobbeltklikke på den.

I egenskabsvinduet, der åbnes, skal du vælge indstillingen "Aktiveret" og derefter klikke på "OK".

Du kan nu afslutte Local Group Policy Editor. Log ud af alle konti, hvor en bruger er logget ind (eller genstart din pc). Når du har logget ind på din konto igen, skal du teste din ændring ved at kontrollere, at muligheden for at ændre brugere er blevet fjernet fra din Start-menu. Hvis du på et hvilket som helst tidspunkt vil aktivere hurtig skift af bruger igen, skal du bare følge den samme procedure og sætte denne mulighed tilbage til Deaktiveret eller Ikke konfigureret.