Sådan ser du Netflix med dine venner online

Når du sidder fast derhjemme, går du glip af at se Netflix med dine venner. Men bare fordi du ikke kan mødes personligt, betyder det ikke, at du stadig ikke kan se sammen. Sådan kan du se Netflix med dine venner online.

Du kan få dette til at ske med Netflix Party Chrome-udvidelsen. Det giver dig mulighed for at oprette et online chatroom med dine venner, hvor du alle kan se den samme film eller vise samtidigt.

Du kan sende beskeder i chatrummet, springe dele af filmen over eller springe til den næste episode af et show. Faktisk, hvis du ser et tv-show, kan du se flere episoder i samme chatroom. Hvis du ser film, skal du dog oprette et nyt chatroom hver gang.

Igen er Netflix Party kun tilgængelig som en Chrome-udvidelse, så du bliver nødt til at se på din bærbare eller stationære computer i stedet for dit tv eller din tablet. Det er dog værd at ofre.

Vi søgte i appen og Google Play Stores efter alternativer. Men takket være Netflix strenge politik for tredjepartsapps er der ingen pålidelige eller sikre muligheder for at gøre dette andet end Netflix Party. Og vi anbefaler, at du ikke bruger apps, der beder om dit Netflix-brugernavn og din adgangskode.

Netflix Party-udvidelsen er utrolig enkel at bruge. Alt du skal gøre er at dele et link med dine venner. Når de klikker på det og installerer Netflix Party-udvidelsen, kan du alle se Netflix sammen.

For at komme i gang skal du besøge siden Netflix Party Chrome-udvidelse og klikke på "Føj til Chrome."

Klik på "Tilføj udvidelse" i popup-vinduet.

Du får nu vist et “NP” -ikon i udvidelseslinjen. Det bliver nedtonet, når du ikke bruger udvidelsen.

Åbn nu Netflix-webstedet, og log ind. Vælg noget, du vil se med dine venner.

Når videoen begynder at afspilles, bliver “NP” -ikonet i udvidelseslinjen rød; klik på det. Klik på "Start festen" i rullemenuen.

Hvis du klikker på afkrydsningsfeltet ud for "Kun jeg har kontrol", er du den eneste person i chatten, der kan styre videoen eller springe til næste episode.

Netflix Party genererer en unik URL til dit chatroom. Kopier dette og del det med dine venner på den beskedplatform, du vælger. Hvis du ikke vil aktivere chatfunktionen, skal du bare fjerne markeringen i afkrydsningsfeltet ud for "Vis chat."

Når dine venner klikker på linket, starter videoen med det samme. De bliver nødt til at klikke på "NP" -udvidelsesikonet for at aktivere Netflix Party, og så kommer de ind i chatroomet.

I chatrummet kan du overvåge, hvem der har tilmeldt sig eller forladt, samt hvem der har sat videoen på pause eller hurtigt videresendt.

For at tilpasse din profil skal du klikke på dit profilikon i øverste højre hjørne.

Her kan du ændre dit profilikon eller kaldenavn.

Nu er alt, hvad der er tilbage at gøre, læne sig tilbage, se showet og bruge chatfunktionen, når du vil kommentere noget.

Når du vil afslutte festen, skal du klikke på "NP" -ikonet og derefter vælge "Afbryd forbindelsen." Hvis du lukker videoen og går tilbage til Netflix-hjemmesiden, frakobles det også festen og chatrummet.

I Netflix Party kredser chatrooms om bestemte videostreams, og der er ingen permanente lokaler eller chathistorikker. Når du er færdig med en film, og du lukker afspilleren, forsvinder også chatrummet.

At se Netflix med dine venner, mens du sidder fast derhjemme, er en fantastisk måde at bruge tiden på. Det er også kun en af ​​mange måder, du kan se videoer sammen online.

RELATERET: Sådan får du mest ud af fritiden derhjemme